Wie zijn we

Bij ons kunt u vandaag nog twee vliegen in één klap slaan. Zakenkantoor Kerremans is namelijk...

Lees meer

Financieel Advies

Wij hebben het beste voor met uw geld, of dat nu veel of weinig is. Van een bescheiden belegging...

 

Verzekeringen

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat u in geval van ongeval of schade ...

Lees meer

Groep Kerremans

Bij ons kunt u vandaag nog twee vliegen in één klap slaan. Zakenkantoor Kerremans is namelijk onafhankelijk verzekeringsmakelaar én financieel adviseur. Dat betekent dat u maar met één partner in zee moet gaan. We zetten meteen graag even op een rijtje waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaren
Kantoordirecteur Guido Kerremans zit al sinds 1987 in de financiële wereld. Oorspronkelijk enkel gespecialiseerd in verzekeringen, later kwamen daar bankzaken bij en nog later het vastgoed. Guido heeft zijn passie voor zaken en zijn kennis van de financiële wereld met de paplepel doorgegeven aan zijn zonen. Die versterken sinds jaar en dag het kantoor, elk met hun eigen specialisatie. Guido en zijn team staan te popelen om zich aan U voor te stellen.

Betrouwbaar en transparant
Uw zuurverdiende centjes verdienen een betrouwbare financiële partner. Groep Kerremans is gekend omwille van zijn persoonlijke aanpak, eenvoudige en transparante producten en klantgerichte service.

Dicht bij u
Bij sommige banken bent u gewoon een nummer. Die banken zijn ook enkel geïnteresseerd in uw geld. Wij daarentegen zijn geïnteresseerd in u. In uw dromen en uw ambities. Tenslotte spaart u om bijvoorbeeld een mooie reis te maken. U leent geld om een leuke flat te kunnen kopen. U sluit een verzekering af om u in geval van schade te laten bijstaan. Precies omdat wij u kennen, weten wij perfect hoe we u van dienst kunnen zijn. Kennen we elkaar nog niet? Laat ons dan snel kennismaken

Ruim en professioneel aanbod
Sparen, lenen, beleggen, verzekeren, verhuren, verkopen, … Groep Kerremans doet het allemaal! Ons aanbod is ruim, onze dienstverlening professioneel. We hebben kennis van zaken en zo hoort het ook. Uw financiële zaken verdienen een professionele, klantgerichte aanpak.