Vastgoed Kerremans

 

·         Wilt u uw woning verkopen of verhuren?

·         Zoekt u een huis, appartement of handelspand?

·         Wilt u écht zeker zijn dat uw vastgoedzaken professioneel worden afgehandeld?

Schakel dan Vastgoed Kerremans in! Want als erkend BIV-vastgoedmakelaar is zaakvoerder Steve Kerremans uw betrouwbare rechterhand. Uw professionele partner die u met raad en daad bijstaat bij de aankoop, verkoop of verhuur van panden in de regio Willebroek, Kapelle-op-den-Bos, Puurs en Boom.

Bekijk hier ons aanbod!

Professioneel en persoonlijk

Op vraag van onze bank- en verzekeringsklanten startten wij in 2008 een eigen vastgoedafdeling. Geen kantoor van dertien in een dozijn met een megaportfolio. Wél een makelaar met verstand van zaken, die thuis is in uw huis. Met een persoonlijke aanpak en een uitmuntende service.

Spring gerust eens binnen voor meer informatie

Veel meer dan de juiste prijs

Onder service verstaan wij álles wat komt kijken bij de verkoop van uw woning. Want verkopen is zoveel meer dan de juiste prijs bepalen en krijgen. Daarom reikt onze dienstverlening veel verder dan die van de meeste kantoren. Van de schatting en de verplichte formaliteiten tot de wettelijke attesten en het begeleiden bij het verlijden van de notariële akte. En als toemaatje: gratis waardebepaling én EPC-certificaat!

Maak kennis met uw vastgoedspecialist 

Correct en select

Vastgoed Kerremans zorgt niet alleen voor de efficiënte en transparante afhandeling van de papiermolen en de juridische rompslomp. We kennen de lokale markt als onze binnenzak. We bepalen een realistische prijs zodat uw woning niet ‘verbrandt’. En we beperken ons portfolio tot een uitgekiende selectie. We verkopen dus nooit twee quasi identieke panden op hetzelfde moment. Zo springt uw pand meer in het oog. En raakt het sneller verkocht!

Uw pand hier binnenkort?

Getuigenis klanten

Mevrouw Bosmans uit Willebroek

Via familie werd de makelaar Kerremans Vastgoed mij aangeraden. Door de snelle en professionele aanpak was mijn woning binnen de 14 dagen verkocht. Na ondertekening van de compromis werd het dossier strikt opgevolgt tot op het moment van het verlijden van de akte. Wij danken Steve Kerremans voor de service.

 

Mevrouw Bosmans.

Familie Van Pestel uit Willebroek

Na eerste onze woning zelf te proberen verkopen en na een aantal gesprekken met makelaars hebben we uiteindelijk gekozen voor Vastgoed Kerremans.  Hun professionele aanpak heeft ons kunnen overtuigen om met hen in zee te gaan en we hebben daar geen seconde spijt van gehad.

Onze woning was binnen de drie maanden verkocht en ze zorgden voor de volledige afhandeling van het dossier.

We willen hen bedanken voor hun diensten en zullen vastgoed Kerremans zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen.

De familie Van Pestel uit Willebroek